Handelsesbetingelser

Handelsesbetingelser

Ved køb af nye og brugte flippermaskiner og arkadespil mv. fra Retroarkaden gælder følgende handelsbetingelser:

Køb af private (forbrugere)

 1. 1.1  Køb kan ikke ske på nettet, men kun ved personligt fremmøde, idet alle maskiner kræver en udførlig introduktion.
 2. 1.2  Man skal selv sørge for transport af maskinen hjem.
 3. 1.3  Alle forudgående annonceringer på nettet mv. er med forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl,leveranceudfordringer mv.
 4. 1.4  Med mindre maskinen er oplyst at være helt ny, er der tale om en brugt model. Brugte maskiner sælgessom beset og afprøvet af køber. Køber opfordres til at foretage en fuldstændig gennemgang afmaskinen før køb.
 5. 1.5  For brugte maskiner gælder det, at maskinen forinden er gennemtestet af sælger og er udenfunktionsfejl (med mindre andet udtrykkeligt oplyses). Der må forventes alm. brugsspor, ligesom køber skal være opmærksom på, at alle dele af maskinerne er sliddele, som må forventes at kræve løbende vedligeholdelse eller udskiftning. Der gives ikke garanti eller reklamationsret på maskinerne.
 6. 1.6  For nye maskiner gælder købelovens almindelige reklamationsbestemmelser (2 år).
 7. 1.7  I tilfælde af, at en maskine lider af en defekt, er det købers ansvar at transportere den til sælger for reparation samt senere afhente den igen. Måtte defekten ikke skyldes sælgers forhold eller være sælgersansvar, er sælger berettiget til at afvise at udbedre defekten, alternativt at kræve betaling herfor.

Virksomheder (erhvervskøb)

 1. 2.1  Alt salg til virksomheder kræver CVR-nr. og sker en gros.
 2. 2.2  Brugte maskiner sælges uden garanti eller reklamationsret.
 3. 2.3  Nye maskiner sælges med 3 måneders reklamationsret, således at køber inden for denne frist kan fordreudbedring af eventuelle defekter, men ikke kræve omlevering, afslag eller erstatning i øvrigt.
 4. 2.4  Punkt 1.2 – 1.4 og 1.7 er i øvrigt gældende.

 

Retroarkaden er et handelsnavn for SiS Entreprise ApS, CVR nr.: 33075065, med forretningsadresse Formervangen 6, 2600 Glostrup, sisentrepriseaps@gmail.com